dear, Klairs už aj na Notino

Krásnu stredu želám ~

Ako som už avizovala pred niekoľkými dňami v rámci recenzie na Rich Moist Soothing Serum od dear, Klairs, táto pomerne známa a obľúbená značka kórejskej kozmetiky je dostupná už aj u nás. Konkrétne prostredníctvom e-shopu Notino, čo ste určite už vytušili. Musím uznať, že ich ceny sú v tomto prípade o niečo vyššie.

Treba tiež ale konštatovať, že na druhej strane sa nemusíte báť ich dodania. Môžete si byť istí, že vám domov dôjdu, keďže nebudú cestovať cez polovicu sveta :) Od značky dear, Klairs som už skúsila niekoľko produktov a musím povedať, že s väčšinou som bola náramne spokojná. V budúcnosti by som veľmi rada vyskúšala aj ostatné produkty, ako napríklad novú verziu Supple Preparation toneru, Gentle Black peeling na pleť či Freshly Juiced sérum a, samozrejme, iné.

Klairs Notino

V rámci základnej starostlivosti máte k dispozícii

1. Klairs Rich Moist čistiaca pena s hydratačným účinkom - jemne umýva a čistí celú tvár. Dodáva jej sviežosť.
2. Klairs Gentle Black hydratačný pleťový peeling - čistí pleť do hĺkby a zanecháva ju hebkú.  Zbavuje čiernych bodiek a prebytočného mazu, odstraňuje odumreté kožné bunky.
3. Klairs Supple Preparation hydratačný toner - hydratuje a vyživuje pleť. Zanecháva ju sviežu a žiarivú, udržiava pH v rovnováhe.
4. Klairs Rich Moist mydlo na čistenie pleti - šetrne a dôkladne umýva pleť a zbavuje ju prebytočného mazu. Po použití zostane pleť dokonale čistá, hebká a vláčna.
5. Klairs Manuka Honey & Choco mydlo na telo - účinne, ale zároveň jemne, umýva pokožku a zbavuje ju všetkých nečistôt. Nespôsobuje žiadne podráždenie a pokožku ani nevysušuje, práve naopak - vyživuje ju a hydratuje.

Klairs Midnight Blue notino

V rámci starostlivosti o pleť máte k dispozícii

1. Klairs Freshly Juiced hydratačné pleťové sérum s vitamínom C - rozjasňuje, revitalizuje, omladzuje, odstraňuje známky únavy, osviežuje.
3. Klairs Midnight Blue upokojujúci krém pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu - zanecháva pleť na dotyk zamatovo jemnú, rýchlo sa vstrebáva, regeneruje a vitalizuje.
4. Klairs Rich Moist upokojujúce pleťové sérum s hydratačným účinkom - regeneruje pleť, predchádza jej podráždeniu, účinne hydratuje a vyživuje. Navracia pleti sviežosť a mladistvú krásu.
5. Klairs Rich Moist upokojujúci a hydratačný krém pre citlivú a podráždenú pleť - poskytuje pleti dlhodobú a intenzívnu hydratáciu a zmierňuje pocit pnutia.

Klairs Mochi BB Cushion Notino

V rámci mejkapu máte k dispozícii

1. Klairs Illuminating Supple hydratačný BB krém proti nedokonalostiam pleti SPF 40 - hydratuje, zjednocuje farebný tón pleti a zanecháva ju prirodzene krásnu. Redukuje drobné nedokonalosti, poskytuje ochranu pred slnečným žiarením a dodáva pleti potrebnú hydratáciu.
2. Klairs Creamy & Natural korektor pre prirodzený vzhľad - zamaskuje všetky nedokonalosti pleti a dodá jej bezchybný prirodzený vzhľad. Neupcháva póry a má krémovú textúru.
3. Klairs Mochi BB krém pre prirodzený vzhľad - redukuje drobné nedokonalosti pleti, poskytuje univerzálny odtieň, ktorý sa prispôsobí každej pleti a slúži ako ľahký kompaktný mejkap.

Toho, čo je možné od značky dear, Klairs skúsiť, už ponovom aj vďaka e-shopu Notino, je neúrekom. Sama by som najradšej skúsila všetko a ihneď, ak by sa mi naskytla príležitosť. Je potrebné ale tiež myslieť na svoju pleť, zbytočne ju nezaťažovať, nespôsobiť jej náhly šok z používania rozličných nových produktov naraz.

Na druhej strane, opäť treba pripomenúť, že ak by som si to všetko mala zaobstarať naraz, moja peňaženka by určite, minimálne symbolicky, zaplakala. Pevne ale verím, že niektoré z týchto produktov, poprípade iných, ktoré mám už dlhodobo na svojom beauty wishliste, by mohol e-shop zaradiť aj do tohtoročného veľkého Black Friday výpredaju. No nič, necháme sa prekvapiť :))