5 reasons why you should become a cushion lover as well

Cushion makeup Notino
* L'ORÉAL PARIS Nude Magique Cushion rozjasňujúci tekutý make-up v hubke *
* MISSHA M Magic Cushion kompaktný make-up SPF 50+ *

Krásny utorok želám všetkým ~ V Južnej Kórei sú cushion mejkapy a iné cushion verzie rozličných produktov veľmi populárne a taktiež obľúbené už niekoľko rokov. Rok či dva dozadu sa prvý cushion mejkap objavil aj u nás, a to konkrétne vďaka kozmetickej značke L´Oréal Paris. Vtedy okolo neho nastal pomerne veľký boom a ľudia ho brali ako nevídanú novinku.

Keďže sa ale v problematike kórejskej kozmetiky pohybujem už dlhšie, niekedy sa nad týmito novinkami iba mierne pousmejem a pomyslím na to, o koľkých produktoch ľudia ani len netušia, že existujú. Poprípade sa o ne nezaujímajú dokiaľ sa nedostanú až sem. A to je veľká škoda!

Pravdupovediac cushion mejkapy u nás nie sú až tak dostupné ako napríklad v zahraničí. No i napriek tomu je tu jeden e-shop, kde si môžete niekoľko z nich objednať z pohodlia domova. Mám na mysli konkrétne e-shop Notino, ktorý ponúka niekoľko rozličných kusov a značiek. Nižšie prikladám výber. A ak vás neoslovil žiaden z nich, prečo si neurobiť radosť inou maličkosťou? Na e-shope nájdete vždy nejaké akcie či výhodné ponuky, ktoré sa využiť naozaj vyplatí! :)

Cushion makeup Notino
* DIOR Diorskin Forever Perfect Cushion matujúci make-up v hubke SPF 35 *
* YVES SAINT LAURENT Touche Éclat Cushion kompaktný make-up *

Výhody cushion kompaktov
1. Šikovný a nenáročný na cesty ~ Základom je určite jeho kompaktnosť. Síce vám v kabelke môže zabrať trošku viac miesta, ale nezabúdajte, že je to stále menej, ako so sebou nosiť separátne mejkap, špongiu či hubku a zrkadielko. V prípade, že používate mejkapy umiestnené v sklenených fľaštičkách, v tomto prípade sa nemusíte báť vyliatia či zbytočnej hmotnosti, ktorá by len namáhala kabelku.

2. Jednoduchosť a rýchlosť aplikácie ~ Cushiony sú taktiež navrhnuté tak, aby šetrili čas. Alebo aspoň by také byť mali. Jednoduchým pohybom hubku zopárkrát otlačíte o špongiový stred, párkrát priložíte na tvár a hotovo! Hubka priložená v balení je taktiež antibakteriálna. Aplikovanie takéhoto produktu má niečo do seba a povedzme si pravdu - je to zároveň aj sranda!

3. Kompaktnosť ~ Ako som už v prvom bode naznačila, okrem vhodnosti na cesty je vhodný aj do bežného života. Potrebujete si upraviť mejkap? Jednoducho vytiahnete z kabelky cushion a váš vzhľad si môžete upraviť kedykoľvek a kdekoľvek už za pár sekúnd. Okrem toho by v sebe mali mať zakomponovaný aj SPF, takže si pôvodný mejkap nemusíte zotierať, aby ste znovu aplikovali opaľovací krém a následne znova samotný mejkap. A v tomto bode sa dostávame opäť k jednému produktu menej!

4. Cushion sa o vás stará ~ V poriadku, toto platí (primárne pre produkty kórejskej kozmetiky) pre každý bb krém či mejkap, ale musím to spomenúť aj v tomto prípade. Aj toto je produkt, ktorý vás nerobí iba krajšou, ale taktiež robí vašu pleť zdravšou. Vlastnosti ako dlhodobá hydratácia, protivráskový efekt či rozjasňujúci účinok sú samozrejmosťou. A to ani zďaleka nie všetkým, čo dokážu ponúknuť.

5. Prirodzený vzhľad pleti ~ Pokiaľ ste z tých, ktoré majú minimálne či takmer žiadne nedostatky pleti alebo si žiadate vytvoriť iba ľahkú zjednocujúcu a prirodzenú vrstvu na pleti ako ja, cushiony sú pre vás jednoznačke go-to produkty. Pleť nezaťažujú natoľko ako klasický mejkap a taktiež jej umožňujú lepšie dýchať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára